Hoe kan de locatie van voormalig centrale Harculo er straks uitzien?  Meld u aan voor de digitale inloopavond 

De locatie van de voormalige centrale Harculo wacht op een nieuwe invulling. Samen met de gemeente Zwolle heeft ENGIE (eigenaar van het terrein) een raamwerk opgesteld voor de gebiedsvisie. Hierin zijn onder meer de suggesties verwerkt uit de werksessies met belangstellenden in januari 2019. 

Onze visie is dat de locatie een bestemming zou moeten krijgen waarbij de mix van functies voorop staat: recreatie/ontspanning, natuur, duurzame energie, wonen, horeca en kleinschalige bedrijvigheid. Een nieuwe, unieke bestemming die iets waardevols toevoegt aan Zwolle, waar toegang tot de IJssel mogelijk wordt en waar mensen graag zijn en verblijven. 

Het raamwerk vormt de basis om de gebiedsvisie nog voor het einde van dit jaar uit te werken. Voordat wij tot die uitwerking overgaan, leggen wij vanaf 14 oktober het raamwerk aan u ter reactie voor. Zodoende kunnen we suggesties en aandachtspunten tijdig meenemen.  

Online bijeenkomsten
In verband met de COVID-19 maatregelen zullen we online bijeenkomsten (moeten) organiseren. U kunt zich hiervoor aanmelden via onderstaande links. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus als u zich aanmeldt, rekenen wij op uw deelname. Na aanmelding ontvangt u van ons daags van te voren een bevestiging met de link naar de bijeenkomst. 

Op de agenda staat:  
  • introductie op het proces  
  • presentatie van het raamwerk 
  • interactie en gelegenheid voor vragen/ antwoorden   
Heeft u vragen?
Als u vooraf al vragen heeft, aarzelt u niet om deze aan ons te stellen via harculo@engie.com  Wij proberen tijdens de bijeenkomst zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Kunt u niet meedoen, maar heeft u wel vragen? Mail ons dan ook!  
 
Data en aanmelden
Schrijf u hier in voor de bijeenkomst van woensdag 14 oktober 19.30 uur-20.30 uur  - volgeboekt
Schrijf u hier in voor de bijeenkomst van donderdag 15 oktober 19.30 uur-20.30 uur  - volgeboekt
Schrijf u hier in voor de bijeenkomst van maandag 19 oktober 19.30 uur-20.30 uur - volgeboekt
Schrijf u hier in voor de bijeenkomst van woensdag 21 oktober 19.30 uur-20.30 uur - volgeboekt
Schrijf u hier in voor de bijeenkomst van donderdag 22 oktober 19.30 uur-20.30 uur - volgeboekt

Privacy
In verband met de privacy willen we u er vooraf op wijzen, dat bij deelname aan deze sessie uw naam en mailadres zichtbaar zijn voor andere deelnemers aan de sessie.